Οι σελίδες Social Media Προελλάς:
προκατ facebookprokat google plusprokat proellas youtube

πεοκατασκευασμενα σπιτια
Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

Προκατασκευές Προελλάς-Προφίλ εταιρείας


H ΠΡΟΕΛΛΑΣ Προκατασκευασμένα Σπίτια (τεχνική κατασκευαστική εταιρεία) ιδρύθηκε το 1971 με αποκλειστική δραστηριότητα τη βαριά προκατασκευή.


Η εταιρεία μας, η οποία εδρεύει στα Μέγαρα από το 1971 και είναι μία από τις λίγες τεχνικές κατασκευαστικές εταιρείες που υπάρχουν στην Ελλάδα με έγκριση πατέντας από το υπουργείο δημοσίων έργων, έχει έγκριση αρίστης κατασκευής από το 1971 με Α. ΕΓΚ. Ε2971/105/4/2/71.

Από τότε μέχρι σήμερα, ασχολείται ανελλιπώς με την βαριά προκατασκευή από οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετόν).

Το 2006 επεκτείνοντας το εργοστάσιο της στην ΒΙΠΕ ΜΕΓΑΡΩΝ, εγκατέστησε την πρώτη μονάδα παραγωγής στην ΕΛΛΑΔΑ διπλού τοιχίου και πρόπλακας από οπλισμένο σκυρόδεμα με τη μέθοδο των ανοιχτών συνδέσμων, (open girders).

Η τεχνολογία αυτή είναι πατενταρισμένη διεθνώς, από το πανεπιστήμιο του Μονάχου ως «REYMAN TECHNIC Gmdh» και με την από 20/06/2006 βεβαίωση του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας για την Αποκλειστική Σύμβαση Μεταφοράς Τεχνολογίας στην Ελλάδα μεταξύ των εταιρειών ΠΡΟΕΛΛΑΣ ΑΒΕΤΕ και REYMAN TECHNIK Gmdh. Πιστοποιημένη από το ΣΕΒ ότι η παρούσα Τεχνολογία εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

  • Πρωτοπορία στην τεχνολογία των κατασκευών με προσανατολισμό στον πελάτη.
  • Η επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη κτήρια με έμφαση στην ποιότητα, την ευκολία, την ασφάλεια διαμονής σε ένα οικολογικό περιβάλλον.
διπλο τοιχιο, προκατ


Διπλό τοιχίο
οπλισμένου σκυροδέματος