Οι σελίδες Social Media Προελλάς:
προκατ facebookprokat google plusprokat proellas youtube

κατασκευες σπιτιων
Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

 

Τεχνολογία Προκατασκευασμένων Σπιτιών Προελλάς

Η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία αιχμής, αποτελεί επανάσταση στην Ελληνική βιομηχανία της οικοδομής, με δυνατότητα κατασκευής από υπόγεια, ισόγεια αλλά και πολυώροφα κτήρια. Εφαρμόζεται σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες για μεγάλες κατασκευές, επαγγελματικούς χώρους, βιομηχανίες, ξενοδοχειακές μονάδες κλπ.

To υπερσύγχρονο αυτό εργοστάσιο, έχει την δυνατότητα παραγωγής 650 μ2 διπλών τοιχίων και προπλακών που αντιστοιχούν σε 300μ2 κάτοψης κτηρίου το οκτάωρο, και με δυνατότητα παραγωγής του εργοστασίου 900μ2 κάτοψης κτηρίου στο 24ωρο.

Τα διπλά τοιχία και η πρόπλακα "ΠΡΟΕΛΛΑΣ" από οπλισμένο σκυρόδεμα υψηλής αντοχής (c30/37) αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό στην "ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΟΜΗΣΗ" και έχουν άριστο συντελεστή αντισεισμικής προστασίας, θερμομόνωσης, υγρομόνωσης και ηχομόνωσης.

Η παραγωγή των διπλών τοιχίων και προπλακών της τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας "ΠΡΟΕΛΛΑΣ" βασίζεται αμιγώς στην καινοτόμο τεχνολογία ρομποτικής, η δε παραγωγή σχεδιάζεται και ολοκληρώνεται μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΡΟΚΑΤ

Ο διπλός τοίχος της τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας "ΠΡΟΕΛΛΑΣ" παράγεται από δύο τοιχώματα οπλισμένου σκυροδέματος υψηλής αντοχής c 30/37, σε κάθε τοίχωμα είναι ενσωματωμένος ο συνολικός οπλισμός του, βάση της εκάστοτε στατικής μελέτης, και ο τύπος του οπλισμού είναι B500S.
Οι δύο τοίχοι συνδέονται εγκαρσίως μεταξύ τους με ανοιχτούς συνδέσμους (open girders) που τοποθετούνται σε κατάλληλες αποστάσεις μεταξύ τους και το πάχος του τοίχου ξεκινά από 20 cm και μπορεί να φτάσει και τα 40 cm αναλόγως την στατική μελέτη του εκάστοτε κτηρίου. Μεταξύ των δύο τοίχων τοποθετείτε μόνωση πολυουρεθάνης baytherm sf -40 ψεκασμού, η οποία καλύπτει όλη την επιφάνεια του τοιχίου χωρίς να αφήνει θερμογέφυρες.

Η πρόπλακα της τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας "ΠΡΟΕΛΛΑΣ" παράγεται επίσης από οπλισμένο σκυρόδεμα υψηλής αντοχής πάχους 7 cm με προεγκατεστημένους ανοιχτούς συνδέσμους (open girders), και στο σώμα της πρόπλακας είναι ενσωματωμένος ο συνολικός οπλισμός της, βάση της στατικής μελέτης του εκάστοτε κτηρίου.

prokat1
προκατ εργοστασιο
prefab houses
prefabricated house
κατασκευή προκατ σπιτι
προκατ σπιτι
προκατασκευασμενα
προκατασκευη
προκατ
προελλας

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΑΔΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Τα προκατασκευασμένα στοιχεία (διπλοί τοίχοι και πρόπλακες) μεταφέρονται στον τόπο τοποθέτησης τους και με την βοήθεια τηλεσκοπικών γερανών γίνετε η συναρμολόγηση του κτηρίου βάση του εκάστοτε αρχιτεκτονικού σχεδίου κάτοψης. Στην συνέχεια, αφού τοποθετηθεί ο επιπλέον οπλισμός (σύμφωνα πάντα με τη στατική μελέτη) σε τοιχία και πρόπλακες, όλα τα επιμέρους τμήματα σκυροδετούνται μεταξύ τους έως την θεμελίωση δημιουργώντας έτσι έναν ενιαίο μονολιθικό σύνολο. Η ποιότητα των διπλών τοιχίων και της πρόπλακας είναι τέτοια ώστε να μην χρειάζεται σοβάντισμα της κατασκευής. Μετά την σκυροδέτηση της κατασκευής ακολουθούν τα ανάλογα συνεργεία που χρειάζονται για να κομπλαριστεί εξολοκλήρου η κατασκευή.

σχεδιασμος σπιτιου
σπιτι προκατ
μεταφορα σπιτιου
συναρμολογηση σπιτιου
prokat
topothetisi prokat
extra exoplismoi
σκυροδετηση
σπιτι προκατ
συναρμολογηση
προοδοσ εργασιων σπιτιου
προκατασκευασμενο ετοιμο σπιτι