Γιατι να μας επιλεξετε

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΛΑΣ

Σας δίνουμε 10 Λόγους για να μας Εμπιστευτείτε..

1 | Γνωστό και Εγγυημένο εκ των πρότερων το Συνολικό Κόστος Κατασκευής.

Συγκεκριμένο και «κλειδωμένο» κόστος κατασκευής χωρίς «κρυφές» χρεώσεις και περιτά έξοδα. Αυτό σημαίνει πως θα γνωρίζετε πριν να ξεκινήσει η κατασκευή το συνολικό κόστος, τα στάδια αποπληρωμής καθώς και το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου. Ότι συμφωνήσουμε από την αρχή, θα ισχύει μέχρι την πλήρη παράδοση του έργου, χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω.

2 | Δωρεάν Ελεύθερος Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός χωρίς Καμιά Τυποποίηση.

Δεν πουλάμε τυποποιημένες κατασκευές. Λόγω της ευελιξίας του διπλού τοιχίου, μελετάμε κάθε σπίτι ξεχωριστά και δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να σχεδιάσουν το σπίτι τους όπως το έχουν ονειρευτεί, χωρίς συμβιβασμούς και παραχωρήσεις, σε συνεργασία μαζί μας.

3 | Άριστη ποιότητα κατασκευής.

Υψηλές προδιαγραφές και άριστη ποιότητα κατασκευής λόγω του υπερσύγχρονου εργοστασίου με χρήση τεχνολογίας ρομποτικής, του αυστηρού συστήματος επίβλεψης των κατασκευαστικών φάσεων καθώς και του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού.

4 | Τέλεια Θερμομόνωση, Υγρομόνωση και Ηχομόνωση.

Η τεχνολογία του διπλού τοιχίου και πρόπλακας αποτελούν ότι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό στην “Νέα Τεχνολογία Δόμησης” και έχουν άριστο συντελεστή θερμομόνωσης, υγρομόνωσης και ηχομόνωσης. Ταυτόχρονα με τις πρόσφατες μελέτες που αποδεικνύουν την αυξημένη θερμική αντίσταση και ενεργειακή απόδοση που παρουσιάζουν οι κατασκευές μας, όλοι εσείς που μας έχετε εμπιστευτεί, μας επιβεβαιώνετε καθημερινά για την αυξημένη αντοχή των κατασκευών μας στις καιρικές συνθήκες, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

5 | 100% Πλήρης και σωστή Αντισεισμική Κατασκευή.

Σε μια χώρα με εξαιρετικά υψηλή σεισμικότητα όπως είναι η Ελλάδα, τα νέα κτίρια πρέπει να κατασκευάζονται σύμφωνα με όλες τις Αντισεισμικές Οδηγίες, γεγονός με το οποίο οι κατοικίες “ΠΡΟΕΛΛΑΣ” εναρμονίζονται απόλυτα. Η τεχνογνωσία στην κατασκευή και η αντισεισμική τεχνολογία των κατοικιών “ΠΡΟΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε” έχει σαν αποτέλεσμα την άριστη σεισμική συμπεριφορά τους, προστατεύοντας έτσι εσάς και την οικογένειά σας από ανεπιθύμητες καταστάσεις.

6 | Οικονομία έως και 40% έναντι της Συμβατικής Κατασκευής.

Το κόστος κατασκευής και αποπεράτωσης μιας προκατασκευασμένης κατοικίας “ΠΡΟΕΛΛΑΣ” διαμορφώνεται έως και 30% χαμηλότερα από το κόστος μιας αντίστοιχης συμβατικής κατασκευής. Η συνολική δαπάνη διαμορφώνεται ανάλογα με τον αρχιτεκτονικό τύπο της κατοικίας, τις εγκαταστάσεις κ.α. Πολύ σημαντικό θέμα σχετικό με την τιμή αποτελεί και το γεγονός, ότι το κόστος της κατοικίας είναι γνωστό στο σύνολό του από την αρχή της κατασκευής.

7 | Μειωμένο Ι.Κ.Α. περίπου 50%.

Οι προκατασκευασμένες κατοικίες απαλλάσσονται από τις εισφορές στο Ι.Κ.Α. κατά 50% σε σχέση με τις εισφορές που απαιτεί η συμβατική κατασκευή.

8 | Σύντομος Χρόνος Κατασκευής.

Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα των προκατασκευασμένων κατοικιών “ΠΡΟΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε” είναι η ταχύτητα παράδοσης του έργου, η οποία γίνεται εντός ολίγων μηνών αναλόγως τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, το μέγεθος της κατοικίας και την απόσταση από τον χώρο παραγωγής μας. Ενδεικτικό της ταχύτητας μας, είναι το τόσο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της “ΠΡΟΕΛΛΑΣ”, που έχει την δυνατότητα παραγωγής 650m² διπλών τοιχίων και προπλακών που αντιστοιχούν σε 300m² κάτοψης κτηρίου το οκτάωρο, όσο και ο χρόνος ολοκλήρωσης κτιρίου πριν τα αρχιτεκτονικά τελειώματ

9 | Παράδοση της Κατασκευής σε οποιοδήποτε στάδιο.

Υπάρχει η δυνατότητα ο πελάτης να επιλέξει το στάδιο παράδοσης που επιθυμεί να παραλάβει την κατασκευή από εμάς, είτε ολοκληρωμένη με το «κλειδί στο χέρι», είτε σε ημιτελή κατάσταση (γιαπί) οπότε και μπορεί να το συνεχίσει ο ίδιος με δικά του συνεργεία.

10 | Κανένα άγχος για το Συντονισμό Συνεργείων.

Ο πελάτης απαλλάσεται από το άγχος της κατασκευής (αναξιόπιστα συνεργεία, τεχνίτες, μαστόρους). Δεν θα κινδυνεύσετε να χάσετε χρήματα ή χρόνο, ούτε να παρασυρθείτε από τις τεχνοτροπίες και τις λογικές που μπορεί να βολεύουν το κάθε συνεργείο χωριστά, αλλά όχι και το δικό σας σπίτι συνολικά.